ОвенАко трябва да се възстановите от поредното неразбирателство, сега е

...
 ОвенАко трябва да се възстановите от поредното неразбирателство, сега е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 декември: Деви, очаквайте положителни разултати!

 Овен

Ако би трябвало да се възстановите от следващото недоразумение, в този момент е моментът да го извършите. Със сигурност можете да опитате да подобрите фамилните си връзки или интимното другарство, само че би трябвало да бъдете по-решителни. Малки недоразумения с сътрудници или клиенти, евентуално ще ви скапват настроението през този ден. Ще бъдете по-склонни да разрешите този противен проблем с причини, в сравнение с да се отдадете на безумните си страсти. Вероятно, вашите неуморни старания ще ви доведат до триумф и ще донесат парични облаги. Можете да очаквате усъвършенствано финансово положение, което може би ще ви разреши да изчистите всички чакащи задължения.

 Телец

Ако изпитвате и най-малкото възприятие на боязън за интимните ви взаимоотношения, тогава ще изпаднете в дискомфорт. Добрата вест е, че можете да се измъкнете от обстановката. Просто бъдете по-наясно със личните си ограничавания. Трябва да внимавате доста какво говорите на работното си място. Ако не сте уверени в своите думи, избягвайте да ги излагате като правота, тъй като може да объркате сътрудниците си. Вероятно, няма да съумеете да спестите пари през днешния ден, колкото и старания да вложите, само че в това време няма да похарчите доста средства. По-голяма е вероятността да загубите, в сравнение с да спечелите през днешния ден.

Близнаци

Романтичният ви метод към обичания ви човек ще бъде високо оценен и ще постигнете всичко, което сте си наумили за този ден. Партньорът ви същински ще се възхищава на обаянието и гения ви. Оправдайте упованията към вас. Денят ще е удобен за вас, само че ще би трябвало да сте оптимално съсредоточени, защото ви чака съществено изпитание  на работното ви място. Вероятно, от този тест ще зависи вашето занятие в професионален проект. Меркурий ще бъде на ваша страна и ще разполагате по всевъзможен начин и принадлежности да постигнете финансовите си цели. Предприемете стъпки, с цел да вложите парите си в нещо стойностно, което ще ви остане за цялостен живот.

Рак

Ако желанията ви са съществени към половинката ви, то ще намерите и точните думи да покажете най-искрените си усеща, планове и упования. Не позволявайте на скептицизмът да посети съзнанието ви през днешния ден. Вашето старание ще ви даде опция да финализирате работните си задължения. Това, което ще осъзнаете през днешния ден е, че не постоянно има спънки за превъзмогване, тъй че ще се наложи да продължите умерено напред през целият работен ден. Едва ли ще имате огромни ограничавания при ръководството на парите си, тъй като през този ден ще бъдете извънредно практични. Прагматичният ви метод към харченето на пари, ще ви даде опция да спестите повече финанси.

 Лъв

Емоционалният стрес ще бъде преодолян, в случай че сте обичащи и виновни към вашия сътрудник. Има възможност да се сблъскате с доста провокации през този ден. Предстои ви един под напрежение ден, защото вашите шефове могат да ви слагат такива работни задължения, с които надали бихте могли да се справите. Ще бъде добре да се посъветвате с по-опитните си сътрудници. Днес звездите ще ви дават този късмет да се гмурнете в дълбокото. Не чакайте, по-подходящ миг няма да пристигна, непосредствено действайте.

 Дева

Денят е удобен за усилване на прочувствената ви връзка с колегата. Може би, ще съумеете да споделите най-съкровените си мисли с обичания ви човек, защото вашият сътрудник чака тъкмо това. Ще търсите професионални изяви през този ден. Може да очаквате позитивни резултати за положените от вас старания и сътрудниците ви ще ви отдадат дължимото внимание и почитание. Парите ще играят значима роля през днешния ден за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват много средства и спомагателна работа.

 Везни

Днес, ще имате шанс в интимния си живот, защото ще получите морална поддръжка от фамилната ви половинка. Влюбените двойки да имат подготвеност да изведат връзката си на по-високо равнище. Навярно, ще се опитате да бъдете точни и акуратни във всичко, което вършиме през днешния ден. Може би, ще работите прекомерно интензивно и даже да се наложи да останете на работното си място до късно, това ще докара до положителни резултати за в бъдеще. Нещата в бранш финанси няма да вървят толкоз безпрепятствено, колкото очаквате. Ще би трябвало да проведете голям брой уморителни диалози. Запазете успокоение и действайте по този начин, все едно, че от това зависи бъдещето ви.

 Скорпион

Вашият сътрудник ще се усеща безвредно в наличието ви, защото има огромна възможност да бъде атакуван словесно по една или друга причина. Така или другояче, персоналният ви живот ще бъде добър и съразмерен през днешния ден. Вероятно ще почувствате необикновен напън на работното си място. Въпреки това, денят ще е удобен за слагането на нови цели във вашите работни проекти. Подобрете другарските си взаимоотношения с вашите сътрудници. Днес, ще се наложи да намерите салдото сред най-малко старания и най-много облага. Уверете се, че финансовите решения, които взимате, ще се окажат най-хубавото за вас в дълготраен проект и си заслужават вложените средства.

 Стрелец

В случай, че все още сте необвързани проучете доста добре, какво желаете от една бъдеща връзка. Това ще ви даде опция да се разкрие пътя към една сантиментална среща с мечтаната от вас сродна душа. Ще бъдете постоянни на работното си място и без значение от интригите, нищо няма да е в положение да ви навреди. Щастието от персоналният ви живот ще се придвижи и в работата ви. През този ден ще имате опцията да планирате умерено финансовите си тактики. Вашите финансови резултати ще са правопропорционални на напъните, които сте положили.

 Козирог

Има неща, които не можете да отложите през този ден, което може да докара до противоречие с половинката ви, която ще потърси виновността във вас. Опитайте се да овладеете обстановката дипломатично, без да се оправдавате прекалено много. Ще се наложи да преразгледате всичко под друга визия, в случай че желаете да настъпи смяна на работното ви място. Вероятно, ще се научите да бъдете по-обективни и по-малко сериозни към всичко, в това число и към себе си. Преди обед ще имате шанс по въпроси, които касаят парите. Повечето от вас надали ще се оплачат от липса на финанси. Като цяло ще бъдете удовлетворени от банковия си баланс.

 Водолей

Денят ще ви даде опция да разрешите някои проблеми в персоналните ви връзки. Ще узнаете някои  вести за вашето бъдеще, които никога не би трябвало да пренебрегвате. Вероятно, от вас ще се изисква да бъдете по-активни, по-бързи в дейностите в работата си. Ще би трябвало да се примирите, че би трябвало да отговорите на упованията на шефът ви и на някои от сътрудниците ви.  Може би, ще имате предпочитание да разрешавате всички финансови въпроси. Денят обаче е на друго мнение, парите безусловно ще се изплъзват като вода през пръстите ви и няма да може да контролирате разноските си.

 Риби

Ако сте самотни, може би ще желаете да вземете дефинитивно решение за индивида, който едвам сте опознали. Така че по-добре да отложите решението си, с цел да не съжалявате за в бъдеще. Вероятно, ще дадете най-хубавото от себе си в работата ви, само че това няма да бъде задоволително за шефовете ви или клиентите. Приемете го като факт и продължете да давате максимумът от себе си. Още в самото начало на деня можете да си извършите подробни проекти за възстановяване на бизнеса ви или за стартирането на нов финансов план. Това сигурно ще докара до положителни резултати, само че все пак останете по-земни.  

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР